Trajno samopouzdanje – snaga da preduzmeš korake ka uspešnoj karijeri, vezi, načinu ishrane koji ti odgovara…je rezultat oslobađanja strahova, toksičnih navika, osećaja da nisi dovoljno dobra.

Bila bih više nego zahvalna da te vodim ka tvojoj autentičnosti, ka životu koji želiš za sebe.

Kombinovanjem mentalnih tehnika za poboljšanje zdravlja i kvaliteta života, SUPER BALANS je metod rada na sebi koji će te učiniti samouverenom po pitanju tvojih ciljeva, samog tela, kao i tvojih odnosa sa drugim ljudima.

Drugim rečima pomoći će ti da se fiziči i psihički osećaš bolje. Šta god želela da manifestuješ, stvoriš u svom životu, prvo ćemo kreirati “iznutra”.

Ako se osećaš zakočeno, isfrustrirano, iscrpljeno, a dosta ti je loših rezultata, toksičnih navika, nedostatka motivacije, lošeg fokusa, nezadovoljstva samom sobom, ako si neko ko traga za zdravljem, obiljem samopouzdanja, ispravnim odlukama…i želiš da se zaljubiš u sebe, ovo je metod koji će ti TRANSFORMISATI ŽIVOT.

Istini na volju, i sama znaš koja hrana je zdrava i kako bi fizička aktivnost mogla da poboljša tvoje rezultate, kao i to kako bi mogla da izgleda veza u kojoj se osećaš sigurno, voljeno – zamišljala si je toliko puta. U sebi već osećaš strast prema karijeri koja bi bila odlična za tvoje talente, ali to sve ne menja činjenicu da si i dalje isfrustrirana.

Samo zbog toga što tvoje navike ne odobravaju bilo kakvu promenu, odnosno sticanje samopouzdanja i napredak. Ono što trenutno živiš umesto svojih ciljeva, jesu nezadovoljstva prouzrokovana ponavljanjem istih šablona koji su te nekada služili.

Tu spadaju loše navike, uverenja da si nedovoljno dobra, strah od greške i nepoznatog…

Pomoći ću ti da razotkriješ koja uverenja te sputavaju, koje navike te guše, kako bi što brže i što lakše došla do željenih rezultata.

Na kraju dana, ovde se ne radi samo o kreiranju života koji želiš, već o uspostavljanju snažne i divne veze koju ćeš kroz rad na sebi ostvariti sama sa sobom.Na Super Balans platformi naći ćeš program uz pomoć kog ćeš probuditi samopouzdanje za svaki sledeći željeni korak, bilo da je to novi posao, zdravije navike, drugačija veza…

Ukoliko želiš da osvestiš svoj potencijal, iskusiš promenu na dubljem nivou, iskoreniš sve što te ometa u napretku ka svom cilju…preporučujem ti rad sa mnom 1:1, koji traje tri meseca.

Podržaću tvoj jedinstveni rast kroz specifičan metod promene navika i uverenja, kako bi iskusila trajnu transformaciju, i uživala u svakom novom danu.

Holistički princip je delotvoran, jer je nakon svake sesije transformacija osetna, a klijent uči kako da veruje sebi dok prati korake koji vode uspehu.

Sigurna sam da ćeš uživati u postajanju najuspešnije verzije sebe.U projektu Super Balanced učestvoali suFotograf

Miomir Milić

Šminka i frizura

Milena Milčević

Kupaći kostimi

Coast

Haljina

Biljana Tipsarević


Lokacija

Casa Lavanda

Web i Brend dizajner

Kristina Čekić

Lektor

Anja Šević