Moja namera je da uz ovaj program napreduješ tako da ti energija od pasivne postane aktivna u svakom smislu (psihičkom, fizičkom).

Da osvestiš svoj potencijal, a zatim naučiš kako najbolje da iskoristiš svoj talenat i osobine, koje donose uspeh kakav želiš za sebe.

Program 1:1 traje 3 meseca. Podeljen je na 12 sesija koje se održavaju jednom nedeljno u trajanju do sat vremena.

Na samom početku želim da znaš da ovo nije psihoterapija. Koučing je disciplina koja se fokusira na tvoju sadašnjost i budućnost. Prošlosti se dotičemo samo toliko da lociramo limitirajuća uverenja, i razumemo odakle potiču navike koje bi trebalo promeniti.

Na samom početku rada formiraćemo cilj (ili više njih) koji želiš da dostigneš. Ono što je sigurno, jeste da ćeš razumeti i prihvatiti sebe, a to je ono što će te uvek voditi napred.

Svaki mesec je izdvojen kao tema za sebe. Već u prvom mesecu detektovaćemo šta je tačno tvoj trenutni LIMIT, a šta ono što te sprečava da napraviš korak napred?
Do tih informacija ćemo doći kroz istraživanje uverenja, iz kojih proizlaze navike koje te sputavaju i oduzimaju energiju. Dakle, otkrićemo razlog tvoje sopstvene sabotaže, a tako ćeš razumeti koja se uverenja moraju transformisati, kako bi išla u tvoju korist. Na kraju prvog meseca osetićeš promenu u energiji i postaćeš osoba koja je spremna da sigurnim koracima korača ka svom cilju, bez straha.

Tokom drugog meseca, radimo na kreiranju zdravih navika, idealne rutine, novog načina funkcionisanja koji je u skladu sa onim što želiš. Kao individua, bićeš produktivna, ispunjena, samouverena i definitivno ćeš videti rezultate transformacije svojih starih navika. Radićemo dosta kretivnih tehnika gde ćeš spoznati svoj POTENCIJAL, a zatim i naučiti kako da ga najbolje iskoristiš.

Treći mesec je specifičan jer ćeš integrisati sve naučeno do sada.

Šta to znači? Kako bi otklonili potencijalne strahove za ubuduće, bavićemo se suštinom uspeha ZA TEBE, svrhom ljubavi u TVOM životu, temom novca i koliko je on važan TEBI. Cilj tokom trećeg meseca je da spoznaš svoje VREDNOSTI i da živiš u skladu sa njima, tako da u tome uživaš. Osetićeš svoju snagu i uživaćeš u rezultatima koje si kreirala.

Mnogi ljudi se uplaše kada osete uspeh, slobodu, ispunjenost, pa se brzo vrate u svoju zonu komfora.

Zato ćemo tokom trećeg meseca napraviti sigurnu bazu pomoću koje ćeš nastaviti napred - u nove pobede, kako ne bi odustajala i iznova se preispitivala.

Koučing je efikasan, zato što na kraju svake sesije dobijaš zadatak koji treba da uradiš u narednih nedelju dana…zato su rezultati vidljivi gotovo odmah.

Fokus je na tebi i sada, zato što zaslužuješ da osetiš kako je to držati volan u svojim rukama, vozeći se ka destinaciji o kojoj dugo maštaš.

Uvodna sesija nije uključena u paket od 12 sesija, ona traje 45 minuta i besplatna je.

Služi da se upoznamo, i napravimo sistem koji će ti pomoći da rešiš svoju sabotažu i frustraciju.